Вход хотелиери / ресторантьори, потребители

Потребителско име

Парола

News

9.1.2018 г.

България и Македония ще...

Македонски и български градове ще са с общи туристически оферти. Това предвижда Проект за...

повече информация

21.12.2017 г.

240 хиляди българи ще...

Т. нар. сеньор туристи се превръщат в ключов клиентски сегмент за немската туристическа индустрия,...

повече информация

19.12.2017 г.

Германците не смятат България...

Германците се чувстват сигурни само в пет ваканционни региона по света, като България не е сред...

повече информация

15.12.2017 г.

Тракийското светилище...

Пловдив печели в категорията община за културно-исторически, а за морски туризъм първото място е за...

повече информация

6.12.2017 г.

Призът "Бург на годината...

Навръх празника на Бургас - Никулден, бяха връчени статуетките в емблематичната кампания „Бург на...

повече информация

Инфо

обратно 7.7.2017 г.

Радио MIXX – Хитовете! влиза в Ново двайсет. Миниимум!

Любимото на Южното Черноморие радио става на 20-сет години на 7 юли.

 

В „Ново двайсет“ екипът на медията влиза и с най-забавната статистика в историята си.  N-ски учени, с помощта на радиодоброволци, сметнаха, че „колкото повече слушаш музика, толкова повече слушаш радио MIXX”.

 

Статистиката показва също, че за 20 години от първото си излъчване, сигналът на MIXX пропътува 20 светлинни години в космоса и вече се чува в съзвездието Голямо куче в галактиката Андромеда.   

 

Забавната статистика отчете още, че за 20 години радио MIXX направи поне 5 географски открития - благодарение на  гафове на водещите, но духна  общо 210 свещички, което се равнява на 210 сбъднати желания.  

 

Историческата статистика от куриози и случки от ефира сочи, че за 20 години радио  MIXX намери минимум една „кака“ сред футболистите мъже и сред батките в Бургас.

 

Сложните изчисления показаха още, че за 20-сет години радио MIXX - слушателите чуха от ефира на любимото си радио над милион пъти „92,9 радио MIXX Хитовете“,  минимум 7300 „Добро утро“, а репликата  „Време е за купон“ се оказа неизчислимо висока константа J  

 

По случай рождения си ден медията раздаде предварително двайсет награди  на своите слушатели. А в специалнaта програма на 7 юли предстоят още много изненади и специален празничен MIXX от честитки, добри пожелания и подаръци за верните слушатели. По традиция, на 7.07 обичани БГ звезди ще пожелаят на слушателите на 92,9 FM мир, любов и музика. Кметът на Бургас Димитър Николов също подготви специално послание към слушателите на радиото.  

По повод кръглата годишнина MIXX направи и слушателска класация на най-обичаните хитове от 1997 година до днес. Финалният избор на слушателското „Ново 20“ е черешката на тортата в празничния ден!  След оспорвано  гласуване и много голям интерес, в продълбжение на 20 дни, слушателите се връщаха 20 години назад, за да намерят най-добрата песен и да я вкарат в „Новото 20“ на радио MIXX! Освен удоволствието от суперхитовете през годините, рожденикът ще подари лимитирана тениска с логото на медията, билети за културни събития и талони за места, които си струват изживяването. Ще продължи и традицията на най-яките партита на открито!

За 20 година MIXX направи повече от 200 яки промоции в полза на обществото и клиентите си, наложи нови български и световни хитове, а тази година бе една от няколкото световни медии с ексклузивно интервю на живо от анимираната група Gorillaz. Нестандартните и свежи водещи на радио МIXX достигат до многохилядна аудитория по Южното Черноморие, а чрез интернет и до всяка точка на България и света, предлагайки новини, забавни предавания и най-хитовата музика. И младо като слушателите си, започва Новите 20 Laughing!